LIEDJES VOOR

JULLIE BRUILOFT

 

Uniek, persoonlijk en speciaal voor jullie geschreven!

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Daar horen natuurlijk mooie liedjes bij!

Voor mij is muziek maken een manier van verhalen vertellen. En dan in het bijzonder de verhalen van bruidsparen. Daarom schrijf ik liedjes in opdracht van verliefde stellen die gaan trouwen, zoals jullie. Elk liedje dat ik schrijf, is uniek en helemaal afgestemd op jullie wensen.

Muziek en tekst speciaal voor jullie geschreven

Jullie bruiloft is hét moment om jullie dierbare(n) te vertellen wat je voelt! Met een gepersonaliseerd liedje kun je bijvoorbeeld jouw geliefde verrassen. Of jullie ouders bedanken voor wat ze hebben gedaan. Muziek zegt zoveel meer dan alleen woorden! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe werkt het?

Tijdens het eerste contact bespreken we wat jullie wensen en ideeën zijn. Met die input ga ik aan de slag. Eerst stuur ik jullie een stukje van het liedje. Zijn jullie tevreden? Dan maak ik het liedje af.

Als jullie dat willen, dan kom ik het liedje ook op jullie bruiloft spelen. Van het liedje krijgen jullie een digitale opname en songtekst.

Kan ik je ook boeken voor liedjes die al bestaan?

Absoluut! Neem gerust contact met mij op,  dan bespreken we de liedjes die jullie graag willen laten horen op de bruiloft. Als jullie dat willen, help ik jullie ook bij het uitkiezen van mooie liedjes.

Ook verzorg ik graag de muziek tijdens bijvoorbeeld de kerkdienst, feestavond of huwelijksceremonie.

Wat kost deze onvergetelijke ervaring?

Muziek voor jullie bruiloft is er voor elk budget. Stuur een e-mail naar info@delisemusic.nl, of vul het contactformulier in. Samen kunnen we kijken naar de beste mogelijkheden voor jullie budget.

Vul onderstaand contactformulier in voor vragen, boekingen of opmerkingen.