DELISE

MOOIE LIEDJES

VOOR MOOIE 

MOMENTEN

DELISE OP

JULLIE

BRUILOFT

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Daar horen natuurlijk de allermooiste liedjes bij! Zijn jullie op zoek naar sfeervolle muzikale begeleiding van de ceremonie, receptie of het diner? Of mooie muziek tijdens het binnenkomen van de gasten? Willen jullie muzikale begeleiding tijdens de huwelijksdienst? Dan zijn jullie bij Delise aan het juiste adres! Delise zingt en begeleidt zichzelf op gitaar en piano.

Persoonlijk contact, flexibel zijn en vertrouwen zijn zaken die voor Delise hoog in het vaandel staan!

Jullie kunnen rekenen op een persoonlijke benadering. Waar het nodig is, denkt Delise met jullie mee. Ze haalt alles uit de kast om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn met haar muziek. De muzikale omlijsting kun je dan ook met een gerust hart aan haar over laten!

Delise maakt al zo’n 18 jaar muziek, samen met haar gitaar en piano. Ze speelt vrolijke, catchy liedjes in het Nederlands en Engels. Maar Delise zingt ook met gemak de mooiste ballads. Natuurlijk kunnen jullie je verzoeknummers indienen! En kom je er niet uit, dan helpt Delise jullie graag op weg!

LIEDJE

LATEN

SCHRIJVEN

1. Muziek en tekst speciaal voor jullie geschreven!

Jullie bruiloft is hét moment om jullie dierbare(n) te vertellen wat je voelt! Met een gepersonaliseerd liedje kun je bijvoorbeeld jouw geliefde verrassen. Of jullie ouders bedanken voor wat ze hebben gedaan. Muziek zegt zoveel meer dan alleen woorden! De mogelijkheden zijn eindeloos!

3. Kan ik Delise ook boeken voor liedjes die al bestaan?

Absoluut! Neem gerust contact op,  dan bespreekt Delise met jullie de liedjes die jullie graag willen laten horen op de bruiloft. Als jullie dat willen, helpt Delise jullie ook bij het uitkiezen van mooie liedjes.

2. Hoe werkt het?

Tijdens het eerste contact bespreekt Delise met jullie wat jullie wensen en ideeën zijn. Met die input gaat zij aan de slag. Eerst stuurt Delise een stukje van het liedje. Zijn jullie tevreden? Dan maakt ze het liedje af.

Als jullie dat willen, dan komt Delise het liedje ook op jullie bruiloft spelen. Van het liedje krijgen jullie een digitale opname en songtekst.

4. Wat kost deze onvergetelijke ervaring?

Muziek voor jullie bruiloft is er voor elk budget. Stuur een e-mail naar info@delisemusic.nl, of vul het contactformulier in. Samen kijkt Delise met jullie naar de beste mogelijkheden voor jullie budget.

WAT KAN DELISE

VOOR JULLIE

BETEKENEN?

Wat kan Delise bijvoorbeeld voor jullie doen?

 

  • De mooiste liedjes zingen tijdens de huwelijksceremonie. Waarbij Delise zichzelf begeleidt met gitaar en/of piano

  • Delise kan meezingen met een geluidsopname. Bijvoorbeeld tijdens de openingsdans.

  • Een op maat gemaakt liedje schrijven (en desgewenst komen zingen). Met zo’n liedje kun je je aanstaande verrassen of bijvoorbeeld jullie ouders bedanken voor wat ze voor jullie hebben betekend.

  • Het is eventueel mogelijk Delise met band in te huren.

  • Indien noodzakelijk, kan Delise zelf haar geluidsapparatuur regelen.

Heb je een vraag over andere mogelijkheden? Neem dan contact op.

 

* Liedjes worden in overleg met jullie gekozen.

DIT ZEGGEN

ANDERE

BRUIDSPAREN

"Delise heeft een liedje geschreven dat ik als trouwgelofte heb laten horen aan mijn man. Het is voor ons een heel waardevol, liefdevol en bijzonder lied geworden."

Delise heeft tijdens onze trouwdienst gezongen en wauw wat was dit prachtig! Niet alleen wij, maar onze gasten waren vol lof over haar zangkunsten. Ook heb ik Delise gevraagd of zij een liedje wilde schrijven dat ik als trouwgelofte heb laten horen aan mijn man. Het is voor ons een heel waardevol, liefdevol en bijzonder lied geworden. De samenwerking met Delise was super, ze reageerde snel en het contact was erg persoonlijk en prettig. Delise was voor ons de kers op de taart tijdens onze trouwdienst!

Liefs, Laura en Etiënne

"Onze ceremonie was betoverend, mede door Delise. Ze startte en eindigde onze nummers precies op het juiste moment, zong loepzuiver en raakte ons en onze gasten diep met haar stem."

We zochten een zangeres die een aantal nummers kon zingen tijdens onze
ceremonie op onze bruiloft. Na wat zoeken kwamen we op Delise’s website
uit. Het contact verliep vanaf dag één heel erg fijn. Delise is super
enthousiast, meedenkend en reageert snel op mailtjes en vragen. De keuze
van onze liedjes was voor haar geen probleem en zelfs toen we 2 weken voor
de bruiloft nog een nummer wilde wisselen was dit geen enkel probleem.
Onze ceremonie was betoverend, mede door Delise. Ze startte en eindigde
onze nummers precies op het juiste moment, zong loepzuiver en raakte ons en
onze gasten diep met haar stem. Delise, bedankt dat je onze bruiloft af hebt gemaakt.

Marc & Eva

"Als wij terugdenken aan het moment dat zij zong, verschijnt er een grote glimlach op ons gezicht en een vreugdevolle herinnering in ons hart.."

Beste allemaal, wij willen heel graag Delise bij jullie aanbevelen.
Zij is een spontane lieve zangeres met een mooie warme stem.
In haar eentje krijgt zijn de sfeer er goed in.
Als wij terugdenken aan het moment dat zij zong, verschijnt er een grote glimlach op ons gezicht en een vreugdevolle herinnering in ons hart.
Ook de communicatie met haar in het voortraject is prettig verlopen.
Kortom stop met zoeken en ga haar boeken.

Liefs,

Mark en Marina

"Onze gasten waren diep onder de indruk en alleen maar vol lof over Delise."

De extra dimensie die Delise aan onze bruiloft heeft toegevoegd, is eigenlijk niet te beschrijven. Live muziek is sowieso al super tof, maar zij sprankelt en raakt je ook nog eens met haar stem. Onze gasten waren diep onder de indruk en alleen maar vol lof over haar. Daarbij is zij een enorm prettig en sociaal mens. Ze heeft meegedacht naar onze grote dag toe. Kortom; we hadden haar absoluut niet willen missen! – Bram en Eef

"Delise is heel professioneel, speelt geweldig, maar is ook heel stoer. Een combinatie die lastig te vinden is."

Delise haar prachtige muziek tijdens onze ceremonie was echt de kers op de taart. Delise is heel professioneel, speelt geweldig, maar is ook heel stoer. Een combinatie die lastig te vinden is.

Delise haar muziek, in combinatie met de fantastische locatie en de geweldige trouwambtenaar die er een heel leuk, persoonlijk verhaal van heeft gemaakt, maakte de ceremonie heel bijzonder. In ons gastenboek hebben meerdere gasten geschreven dat ze de ceremonie het mooiste gedeelte van de dag vonden (en eerlijk is eerlijk, het kan ook wel eens een hele zit zijn).

Dankjewel Delise! – C & M

"Mission accomplished!"

Wij kunnen ons geen ceremonie zonder Delise voorstellen. Van begin tot het einde heeft Delise onze ceremonie prachtig muzikaal begeleid. Het voor-traject ging heel vloeiend en ze wist precies de juiste vragen te stellen. Vooral haar aanstekende enthousiasme, passie voor de muziek en prachtige stem gaven mij meteen al een goed gevoel! Als verrassing voor Heleen had ik het idee om na mijn gelofte iets speciaals te doen. Een nummer speciaal gemaakt voor Heleen waarin mijn liefde, gevoel en gelofte terug moesten komen. Delise heeft een prachtig nummer geschreven en gezongen waarin deze punten allemaal perfect tot hun recht kwamen. Toen het moment eindelijk daar was en Delise het nummer voor al onze familie en vrienden zong kon niemand het meer droog houden. Heleen was sprakeloos in tranen en zei tegen mij dat dit het liefste en meest romantische was dat iemand ooit voor haar gedaan had. Bedankt dat je onze dag onvergetelijk gemaakt hebt. Mission accomplished 🙂

Liefs,

Heleen & Tim

"Delise maakte onze dag compleet!"

Delise heeft onze dag compleet gemaakt. Ze speelt en zingt ontzettend mooi. Het contact vooraf aan de dag hebben we ook als zeer fijn ervaren. Per mail en telefonisch hebben we elkaar een aantal keer gesproken en konden we onze wensen aangeven. Ze staat voor alles open en is ontzettend enthousiast. Mariëlle en Geert.

"Echt een aanrader!"

Wauw wij hebben echt genoten van de muziek van Delise tijdens de ceremonie. Het maakte het moment nog mooier. Voor de dag al fijne communicatie gehad en heel veel is mogelijk. Echt een aanrader. Super bedankt Delise. Liefs Herbert en Safera

"Heel fijn hoe Delise meedacht!"

We hebben genoten van de muziek van Delise tijdens onze huwelijksceremonie! Het was sfeervol en warm en maakte het voor ons heel compleet. In de voorbereidende gesprekken merkten we al de betrokkenheid van Delise, heel fijn hoe ze met ons meedacht over de liedjes en de invulling van de begeleiding van het burgerlijke huwelijk en de trouwdienst. Delise heeft een prachtige stem en is erg muzikaal.

Heel veel mooie reacties ook ontvangen van onze gasten die onder de indruk waren.

We kunnen Delise echt oprecht van harte aanbevelen voor de muzikale begeleiding van je ceremonie/trouwdienst.

Delise, heel erg bedankt! Groetjes, Matthijs en Stefina

"We lieten de titel van Delise's liedje in onze ringen graveren!"

Delise heeft een geweldig nummer voor onze huwelijksceremonie geschreven. Zo knap hoe ze op basis van een gesprek precies het gevoel weet te pakken voor het nummer. We vonden ons nummer zo speciaal dat we de titel (‘Verhaal van jou en mij’) aan de binnenkant van onze trouwringen hebben laten graveren. Ook het contact voorafgaand aan de ceremonie was supergoed. Delise nam op gezette tijden even contact op om te vragen hoe het ging en wat dingen door te nemen. De muziek tijdens de ceremonie was nog meer dan we hebben durven dromen. Het paste zó goed bij de setting, heel bijzonder. Ook onze gasten waren helemaal weg van de zang van Delise. Een ABSOLUTE aanrader!

"Delise heeft onze ceremonie extra persoonlijk gemaakt!"

Delise hebben wij na een aantal mailwisselingen rondom ons huwelijk en het vinden van een zangeres, al snel persoonlijk gesproken. Na het zien van haar promotiefilmpje, waren we onze de indruk van haar zang.
Delise heeft goed geïnventariseerd wat wij graag voor nummers wilde horen op “onze dag”. Het heeft onze ceremonie extra persoonlijk gemaakt. Prachtig !!
Dankjewel Delise !
Lieve groet, Henk & Nicolien

"Je raakte iedereen met je prachtige stem!"

Delise, bedankt voor je prachtige optreden. Je hebt het precies gedaan zoals ik hoopte! Heel puur. Die kwam binnen en niet alleen bij ons. Je raakte iedereen met je prachtige stem. Echt héél erg bedankt. Fijn dat je dit voor ons hebt willen doen! Liefs van Emiel en Joyce

"We zouden haar zo nog een keer vragen!"

“29 mei 2019 zijn wij getrouwd in een prachtige kapel in Dordrecht. Omdat het ons niet lukte om iemand te vinden zijn we rond gaan vragen of mensen iemand wisten die dit zou kunnen doen. Zo kwamen we bij Delise. Het was allemaal een beetje op het laatste moment maar Delise pakte meteen door en belde ons diezelfde avond om alles door te spreken. Het contact dat we verder hadden hebben wij als prettig ervaren. Ze dacht met ons mee in de liedkeuze en de planning. De dienst zelf was prachtig! Naast de samenzang heeft Delise na ons ja-woord ook een nummer solo gezongen.
Al met al is Delise prettig om mee samen te werken en heeft ze ook nog eens een geweldig mooie stem! We zouden haar zeker zo nog een keer vragen.” – Sander en Hanna

"What should we tell Delise? That she was great!"

“We hebben genoten van onze bruiloft in Friesland afgelopen vrijdag. Diana en ik hebben uren zitten napraten en als we ‘weer zouden gaan trouwen’ zouden we jou meteen weer uitnodigen 🙂 Je hebt schitterend gezongen, nieuwe nummers ingestudeerd, de ceremonie extra romantisch en ontroerend gemaakt en de borrel erna prettig ondersteund. Je kon je eigen apparatuur meenemen, vond de soundchecks met de videograaf geen probleem en bleef ook lachen toen je bij de regenbui alles voor de tweede keer moest verplaatsen. En ten slotte kregen we nog een mooi cadeautje achteraf! Heel hartelijk dank, we vonden het heel bijzonder.” – Bart-Jan en Diana

OVER

DELISE

Delise maakt Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer/songwriter en folk. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. In haar liedjes staan steeds haar heldere stem, gitaar en boodschap van het liedje centraal. Delise wil haar luisteraars aan het denken zetten over serieuze en minder serieuze zaken. Hierbij is haar christelijk geloof een onmisbare inspiratiebron.

Delise is terug van weggeweest, maar waar kwam ze vandaan? Al op 12 jarige leeftijd begint ze met zingen en liedjes schrijven. Wanneer ze 14 jaar is, worden haar liedjes opgemerkt door Robin Groenveld, bedenker en organisator van Vrienden van Amstel LIVE. Hij brengt haar in contact met Bas Kennis (BLØF) en Holger Schwedt, waar ze enkele jaren mee samenwerkt. Daarnaast wordt ze begeleid door de begeleidingsband van Anouk Teeuwe.

Al op jonge leeftijd wint Delise een aantal prijzen; zo bereikt ze met haar band de tweede plaats tijdens de Battle of the Bands in Londen en krijgt ze een eervolle vermelding voor haar liedje Everything Breaks tijdens de International Songwriter Competition in de Verenigde Staten. Ook treedt ze op in Ahoy’ tijdens The Chrystal Ball Party en zingt ze het liedje Like an Angel in voor de film Het Schnitzelparadijs. In 2008 neemt Delise deel aan het programma Rock Nation op RTL 5 en doet ze mee aan X-Factor op RTL 4.

Toch durft ze een bestaan als artieste niet aan. Delise: “Ik koos voor een studie Rechten en daarna voor een baan als juriste. Ik wilde advocaat worden; mijn eigen advocatenkantoor opzetten, dat was mijn plan.” Delise sluit daarmee het hoofdstuk muziek maken voor zichzelf af. Wel blijft ze liedjes schrijven en treedt zo nu en dan op. Zo zingt ze het lied Toch een beetje thuis in voor het programma De Verandering en wordt ze tijdens haar studie verkozen tot Beste Songwriter van de VU Amsterdam en de Universiteit Leiden.

Na enkele jaren werkzaam te zijn als jurist, keert ze in 2016 terug naar de muziek. De aanleiding hiervoor is een burn-out in 2015. Naar eigen zeggen kan ze niet zonder muziek maken. “Ik kreeg zoveel energie van het maken van muziek, bij al het andere voorgaande dat ik deed, vloeide de energie juist bij me weg,” zegt Delise hierover. Wel is er veel veranderd; zo is haar stijl meer pop geworden en schrijft ze haar liedjes in het Nederlands.

In 2018 brengt Delise haar debuutalbum Bladzijde 1 uit, waarbij ze samenwerkt met onder andere Henk Pool, Matthijn Buwalda en MaddoC (Damascus). Bladzijde 1 wordt genomineerd voor verschillende Zilveren Duif Awards 2019 en krijgt aandacht op verschillende radiostations, waaronder 100% NL en NPO Radio 1 (onder andere door Frits Spits). In het najaar van 2019 verzorgt Delise het voorprogramma bij de Niet van deze wereld-tour van Damascus.

Op 11 oktober 2019 lanceert Delise samen met De Rechtstaat de single Spreid je vleugels. Dit lied is een vooruitblik op meer nieuwe muziek van Delise. Haar nieuwe EP Kleine dingen – die in het voorjaar van 2020 uitkomt – combineert, meer nog dan haar debuutalbum Bladzijde 1, helder gezongen en verhalende popliedjes (à la Miss Montreal) met haar geloof.

“De albumtitel verwijst naar die onbeduidende, en toch belangrijke dingen in het leven waar je snel overheen kijkt,” vertelt Delise. “Kleine dingen gaat over anders kijken naar die alledaagse momenten. En over dankbaarheid.”

Daarmee schuwt Delise sociale en maatschappelijke thema’s niet. Delise: “Zorgen in het leven kunnen soms overweldigend lijken. Het besef dat als God met je meegaat, je niets meer te vrezen hebt, is de rode draad in mijn popsong Overwinnen (geïnspireerd op het Bijbelverhaal van Job) maar ook in Verbonden, waarin Elbert Smelt van Trinity een aandeel heeft. Daarnaast schreef ik Helden in samenwerking met JellowZorg. Dat liedje is een groot ‘dank je wel’ aan mensen werkzaam in de zorg.”

Voor de totstandkoming van Kleine dingen werkt Delise opnieuw samen met Henk Pool (Marco Borsato, Guus Meeuwis) en Reyer (aanbiddingsleider, producer en songwriter van Jezus Overwinnaar). Liedjes als Stil valKleine dingen en Overwinnen, zijn kwetsbare en tegelijkertijd geloofsopbouwende uptempo liedjes met een herkenbare boodschap.

Delise’s EP Kleine dingen komt uit op 28 maart 2020. Op 25 september 2020 geeft zij naar aanleiding daarvan een theaterconcert in De Theaterbakkerheij in Gouda. Tijdens het theaterconcert passeren zowel nieuwe muziek, als de muziek van haar eerste album de revue. Gastartiest is onder andere Ralph van Manen.

FOLLOW

CONTACT

INFORMATIE & BOEKINGEN

Vul het contactformulier in

Of neem contact op via info (@) delisemusic.nl (reactie binnen 3 werkdagen)

MANAGEMENT

Peter
+31 (0)6 2870 4597
info (@) delisemusic.nl

LABEL

DWVV Records
delisemusic.nl/DWVVrecords