UITVAARTEN

“Eén liedje kan soms meer zeggen dan duizend woorden. Voor mij is muziek maken een manier van verhalen vertellen. Met mijn liedjes hoop ik troost te bieden en de herinnering aan uw dierbare te laten doorklinken.”

Mijn naam is Delise en ik ben singer/songwriter. Omdat ik zelf liedjes schrijf, is het mogelijk om een liedje te laten schrijven speciaal ter nagedachtenis aan uw dierbare. De tekst en melodie maak ik in overleg met u. Desgewenst kom ik het liedje ook tijdens de plechtigheid zingen. Van het liedje krijgt u een digitale opname en songtekst.

Natuurlijk kan ik ook op verzoek liedjes spelen die al bestaan. Ik help u graag bij het uitzoeken van mooie liedjes voor een waardig afscheid.

Ik kan muziek verzorgen tijdens crematies, begrafenissen, kerkdiensten of herdenkingsbijeenkomsten. Denkt u dan bijvoorbeeld aan de volgende momenten:

* Binnenkomst van de belangstellenden

* Aanvang van de plechtigheid

* Op verschillende momenten tijdens de plechtigheid (dit kan solo-zang zijn, maar ook samenzang zijn)

* Bij het verlaten van de locatie

* Bij de koffietafel tijdens de condoleance

Bij een afscheid moet snel geschakeld kunnen worden. Nabestaanden en uitvaartbegeleiders kunnen daarom rechtstreeks contact opnemen via het (spoed)nummer +31 (0)6 2870 4597 of via onderstaand contactformulier.  Persoonlijk stemmen we de wensen en ideeën verder samen af.

Mis je mij

Mooie vlinder

Schuil bij mij

Als er nooit meer een morgen zou zijn