DELISE

LIEDJES

VOOR EEN

WAARDIG

AFSCHEID

WELKOM

“Eén liedje kan soms meer zeggen dan duizend woorden. Voor mij is muziek maken een manier van verhalen vertellen. Met mijn liedjes hoop ik troost te bieden en de herinnering aan uw dierbare te laten doorklinken.”

LIEDJE

LATEN

SCHRIJVEN

1. Muziek en tekst speciaal voor uw dierbare geschreven

Tijdens de uitvaart kunt u uw dierbare een laatste eer bewijzen en waardig afscheid nemen. Omdat ik zelf liedjes schrijf, is het mogelijk om een liedje te laten schrijven speciaal ter nagedachtenis aan uw dierbare. De tekst en melodie maak ik in overleg met u.

3. Kan ik Delise ook boeken voor liedjes die al bestaan?

Dat kan zeker. Neem gerust contact op,  dan bespreek ik met u de liedjes die u heeft uitgekozen voor de uitvaart. Als u dat op prijs stelt, dan help ik u graag bij het uitzoeken van mooie liedjes.

2. Hoe werkt het?

Tijdens het eerste contact bespreek ik met u wat uw wensen en ideeën zijn. Met die input ga ik aan de slag. Eerst zal ik u een stukje van het liedje sturen. Bent u daar tevreden over? Dan maak ik het liedje verder af.

Omdat bij een uitvaart op korte termijn gehandeld moet worden, zal ik nauw contact met u houden de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

Indien u dat wilt, kom ik het liedje ook op de uitvaart spelen. Van het liedje krijgt u een digitale opname en een songtekst.

4. Wat zijn de kosten?

Muziek voor een waardig afscheid is er voor elk budget. Stuur een e-mail naar info@delisemusic.nl, of vul het contactformulier in. Samen kijk ik met u naar de beste mogelijkheden voor uw budget.

WAT KAN DELISE

VOOR U

BETEKENEN?

Ik kan muziek verzorgen tijdens crematies, begrafenissen, kerkdiensten of herdenkingsbijeenkomsten. Denkt u daarbij aan de volgende momenten:

* Binnenkomst van de belangstellenden

* Aanvang van de plechtigheid

* Op verschillende momenten tijdens de plechtigheid (dit kan solo-zang zijn, maar ook samenzang)

* Bij het verlaten van de locatie

* Bij de koffietafel tijdens de condoleance


Ik zing en speel daarbij gitaar en/of piano. Eventueel is het mogelijk om mee te zingen met een geluidsopname. Daarnaast is het ook mogelijk mij met band in te huren. Indien nodig, kan ik zelf zorgen voor geluidsversterking.

Heeft u een vraag over andere mogelijkheden? Neemt u dan contact op. 

DIT ZEGGEN

ANDEREN

"Ik was diep onder de indruk"

“Wat heb jij een talent ontvangen om het hele samenzijn muzikaal en vocaal te dragen. Ik was diep onder de indruk!” – W. uit NV

"De hele familie was onder de indruk!"

“Hoi Delise, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je mooie, waardevolle bijdrage aan de dienst van gisteren. De hele familie was onder de indruk en lovend over je bijdrage! Dank!!” Groetjes, M. uit H.

"Ik ben er nóg emotioneel van!"

Beste Delise, allereerst wil ik je complimenteren met het prachtige lied dat je op de uitvaart van P. ten gehore hebt gebracht….. We hebben met kippenvel geluisterd! Nogmaals heel veel dank dat je het hebt willen doen! De mensen hebben allen met tranen geluisterd en waren vol van je lied! Het was super nogmaals heel heel erg bedankt. Ik zag je laatst optreden en dacht: ‘dit is het’!  Ik ben er nog emotioneel van en mijn vriend ook. Honderd duizend maal dank !!!!! Groet I. en H.

OVER

DELISE

Delise speelt kleine popliedjes met een vleugje singer-/songwriter en folk. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Al op 12 jarige leeftijd begon Delise met zingen en liedjes schrijven. Toen ze 14 jaar was, werden haar liedjes opgemerkt door Robin Groenveld, bedenker en organisator van Vrienden van Amstel LIVE. Hij bracht haar in contact met Bas Kennis (Blof) en Holger Schwedt, waar ze enkele jaren mee samenwerkte. Daarnaast werd ze begeleid door de begeleidingsband van Anouk Teeuwe. Al op jonge leeftijd won Delise een aantal prijzen...

Zo bereikte ze met haar band de tweede plaats tijdens de Battle of the Bands in Londen en kreeg ze een eervolle vermelding voor haar liedje “Everything Breaks” tijdens de International Songwriter Competition in de Verenigde Staten. Ook trad ze op in Ahoy’ tijdens The Chrystal Ball Party en zong ze het liedje “Like an Angel” in voor de film Het Schnitzelparadijs. In 2008 nam Delise deel aan het programma Rock Nation op RTL 5 en deed ze mee aan X-Factor op RTL 4.

Desondanks besloot ze zich helemaal te richten op haar baan als jurist. Ze had immers in 2012 haar studie Rechten afgerond aan de Universiteit Leiden. Ze sloot het hoofdstuk muziek maken voor zichzelf af. Wel bleef ze liedjes schrijven en trad zo nu en dan op. Zo zong ze het lied “Toch een beetje thuis” in voor het programma De Verandering en werd ze tijdens haar studie verkozen tot Beste Songwriter van de VU Amsterdam en de Universiteit Leiden.

Na enkele jaren zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde ze in 2016 terug naar de muziek. Naar eigen zeggen kon ze namelijk niet zonder muziek maken. Wel was er veel veranderd; zo is haar stijl meer pop geworden en schrijft ze haar liedjes in het Nederlands.

In 2018 ging ze een samenwerking aan met producer en songwriter Henk Pool en is er hard gewerkt aan het album “Bladzijde 1”, dat uitkwam op 6 oktober 2018. Op 19 juli 2018 kwam haar single “Dat doe je goed” uit. Een liedje dat ze schreef met Henk Pool en Matthij

SOCIAL MEDIA

open graph

CONTACT

INFORMATIE & BOEKINGEN

Vul het contactformulier inBij een afscheid moet snel geschakeld kunnen worden. Nabestaanden en uitvaartbegeleiders kunnen daarom rechtstreeks contact opnemen via het (spoed)nummer +31 (0)6 2870 4597 of via bovenstaand contactformulier.  Persoonlijk stemmen we de wensen en ideeën verder samen af.

MANAGEMENT

Peter
+31 (0)6 2870 4597
info (@) delisemusic.nl

LABEL

DWVV Records
delisemusic.nl/DWVVrecords